Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


16 de maig 2012

Tags

Aquests dies una de les meves fonts d'inspiració, Kits de Somni, està de celebració d'aniversari. Han plantejat diversos reptes i n'he acceptat un: fer 3 tags amb mixmedia:
http://mireia.ning.com/group/47o-aniversario-kds/forum/topics/challenge-aniversario-2-tags-mixed-media

Les tags que hi he presentat són aquestes:





13 de maig 2012

LO Collioure

Ja vaig dir que l'estada a Collioure m'havia agradat tant que segurament en sortiria també una LO apart del mini que ja vaig penjar. Aquí la teniu!









6 de maig 2012

Detalls

Va ser l'aniversari del meu fill. Per agrair a una bona amiga que cada matí acompanya els petits de casa fins a l'escola, vam regalar-li uns bombonets amb "embolcall scrapero". Les capsetes les vaig aprendre a fer amb un tutorial del nº 6 de la revista "Más Papel" http://issuu.com/mas_papel/docs/mas_papel_6 i la floreta amb un tutorial de kitsdesomni.





Aniversari de casament

Avui és l'aniversari de casament d'unes persones entranyables, els meus pares. Per acompanyar el detallet que els hem regalat, he fet aquesta tarja. Els ha agradat molt!




1 de maig 2012

Sant Jordi!!

Aquest any Sant Jordi ha estat especial per a mi. És el primer que celebro des que em dedico a scrapejar. I com que la meva amiga Momo juntament amb la Violeta van dissenyar uns papers en català especials per aquesta diada, em vaig apuntar de seguida al taller que organitzaven per fer-ne un miniàlbum. Va ser un matí molt intens. Va acabar amb una gran sensació de satisfacció per l'àlbum creat... i una gran impaciència perquè arribés Sant Jordi i fer mooooltes fotos per poder triar les que hi volia posar!
Finalment tot arriba, diuen. I així va ser. Fa molt pocs dies que he acabat d'omplir i decorar el miniàlbum. N'estic molt contenta.