Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


24 de jul. 2012

Mini àlbum "VACANCES" abans...

És el primer any que m'enduc un "mini" preparat per a les vacances. L'he fet després de veure els tutorials tan detallats, clars i engrescadors que han penjat la Mireia, la Leire i l'Eva a Kitsdesomni. Si els heu vist i tot seguit mireu les fotos del meu treball, segur que hi reconeixereu petits detalls com aprofitar un sobre de plàstic que havia contingut stickers, retalls de papers de diversos kits  amb diferents mides de pàgines, stickers i abc del kit+ d'abril de kitsdesomni, aprofitant fulls de l'agenda de l'any passat... fins i tot el wiro l'he aprofitat tallant el d'una vella agenda que ja no empro! I el paper marró... és el que porten els rulls de paper de regal a dins perquè no s'arruguin! Em fa molta il·lusió començar el nostre viatge per poder anar-lo omplint. M'enduré algunes enganxines, retoladors, retallets de cartolina per fer journaling... ja veurem com queda!















22 de jul. 2012

Feliç Sant!

Aquesta targeta la vaig fer per felicitar el sant a la meva sogra. Li va agradar força! No tinc massa tirada a fer-ne, però tot arribarà!


17 de jul. 2012

Scrapliftejant agendes!

Aquest matí ha estat molt productiu a la nostra escola. Unes quantes mestres que volien iniciar-se en el món de l'scrapbooking hem quedat per srcapliftejar la meva agenda i la que vaig fer per a l'Anna. Des d'aquí vull donar les gràcies un cop més a l'Elena Roche de "¡Pega, papel o tijeras!" pel seu tutorial, que hem seguit bastant al peu de la lletra. Cadascú ha deixat la seva emprempta personal a la seva agenda.

Aquí totes enfeinades...



I aquí ben orgulloses del resultat final!!







16 de jul. 2012

Galetes!


Avui és el sant de la besàvia dels meus fills. Li hem fet aquestes galetes de xocolata. Fins i tot la capseta l'hem fet nosaltres. Ens hem basat en una recepta que teníem però l'hem adaptat una mica al nostre gust... han quedat molt bones!

8 de jul. 2012

La meva agenda

Per fi he acabat de scrapliftejar la meva agenda. La de l'Anna va agradar tant que ja estem organitzant una quedada per fer-la amb algunes mestres de l'escola! El tutorial de l'Elena de "¡Pega, papel o tijeras!" està "fent furor"... He fet petites variacions i algunes innovacions, però l'essència és la mateixa. Vegeu-ho!





















1 de jul. 2012

L'AGENDA DE L'ANNA

S'ha acabat el curs escolar. A l'escola encara queda feina per fer. Algunes tasques hauran d'esperar al setembre, quan comenci el nou any acadèmic. Per encetar el nou curs amb il·lusió he scrapliftejat l'agenda que l'Elena de "Pega, papel o tijeras!" va deconstruir en un tutorial que, com diria la meva àvia "val totes les peles". La seva mestressa encara no l'ha vist. Li donaré demà però no m'he pogut resistir a penjar les fotos, de tanta il·lusió com em fa. Properament, scrapejaré la meva!