Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


30 de jul. 2013

Per vacances... experiments!

Ahir va ser el meu sant. Em van regalar material de scrap, és clar! Vaig rebre la meva primera màscara i aquesta tarda no m'he pogut resistir a fer experiments.
Després de tornar a veure alguns tutorials de mixed media, m'he adonat que jo mateixa em podia fer una mini-llibreta d'art journal i, aprofitant que una amiga m'havia deixat la bind-it-all he agafat paper d'aquarel·la i me l'he fet en un moment.
Decidir com faria la portada no ha estat tan ràpid... però ha sortit això. Val a dir que la lluminositat de les tintes dylusions hi ha tingut força a veure... i la resta ha anat sortint! Avui només he fet la portada. Un altre dia continuaré...




29 de jul. 2013

Recordant amistats del món

Aquesta pàgina del meu smash em va semblar ideal pel que volia fer:

En l'endreça que vaig fer fa unes setmanes també vaig recuperar correspondència que havia mantingut amb amistats d'arreu del món que vaig fer en una estada a Anglaterra un estiu per aprendre anglès. Els contactes es van allargar durant un parell d'anys i conservava cartes amb diverses persones. En vaig guardar unes quantes i ara he volgut trobar-les un lloc al meu smash. Com que la pàgina té un planisferi dibuixat (encara que la foto no és gaire bona i no es veu gaire) vaig pensar que em venia de perles!
Vet aquí com ha quedat:
Sense les targetes. El sobre i la postal els he transformat en butxaques per guardar la correspondència

He alterat una flor blanca d'Artemio ruixant-la amb una mica de Glimmer Mist Tattered Angels de color Oriental Poppy

El títol és amb tintes i embossing calent però la pols d'embossing no ha quedat massa adherida. No sé si degut al tipus de paper dels fulls del smash...

Com que tenia diversos segells de les cartes que em feia pena llençar, els he retallat i incorporta a aquest sobre tan xulo que va fer una amiga alemanya amb paper de revista per enviar-me la seva carta. El vaig trobar molt original i l'he volgut conservar

Aquí ja amb la correspondència guardada

Aquesta postal m'agrada especialment. Perquè es veiés bé, l'he escollit per fer de butxaca



28 de jul. 2013

Gràcies!

Quan vaig veure la pàgina que he fet avui, em va venir immediatament al cap l'Elena Roche i el seu blog "Pega, papel o tijeras!" . Vaig decidir que aquesta seria una pàgina-homenatge a aquesta diva del scrap que tant m'ha ensenyat, aportat i inspirat. Tot donant voltes als meus inicis en aquest món, em vaig adonar que he après moltíssim  de l'Elena i els seus tutorials, però també he après moltíssim d'una altra gran professional del scrap: la Mireia Carbonell i el seu equip de Kits de Somni.
En elaborar cadascuna de les pàgines ho he fet pensant en la persona a la qual va dedicada i recordant-ne els elements que tinc costum d'incorporar també en alguns treballs meus:
- Mireia: pensant en el que li agrada remenar tintes, les blondes, aprofitar-ho tot, sobreposar papers, el seu "món rosa" com l'anomena ella...
- Elena: El seu "fals cosit", les papallones, el color rosa, els topets, els brillantets, les flors i el truc tan fantàstic de ressaltar detalls i lletres amb el "glossy accents"...
L'Elena m'ha aportat molt quan a trucs, aprendre a fer coses de tota mena amb scrapbooking, idees per ordenar material... i també inspiració!.
La Mireia i el seu equip m'han aportat la facilitat per comprar material (els seus kits són una passada i els aprofito moltíssim), l'impuls a fer projectes (moltes gràcies també a Judy Alonso y els seus Amazing Moments'13, i a la resta de l'equip pel projecte del mini de vacances d'estiu, els reptes de l'aniversari del blog, els tutorials de mixed media i art journal... no acabaria mai la llista!). 
Gràcies principalment a aquestes dues grans fonts de coneixement és que jo he descobert en mí una vessant creativa que desconeixia que tingués i una forma de desconnectar dels maldecaps diaris. Heu contribuït de forma crucial en la meva "salut mental", com dic jo. I, a través d'elles dues he anat coneixent multitud d'altres scraperes i scrapers dels quals aprenc també coses cada dia. 
Només em queda dir-vos novament: Gràcies per tot i continueu així. Sou extraordinàries!!! 
Ah! i espero que us agradi...










25 de jul. 2013

... I més trapillo!

Això del trapillo va molt bé per desestressar! quan el cap et bull de coses i maldecaps, res millor que una feina força mecànica i si llavors en surt una cosa pràctica com aquesta, millor que millor! A la Xia Yun li agrada molt el trapillo i, malgrat ella no en fa, sí que em va demanar que li'n fes una cistella per guardar coses seves als prestatges de la seva habitació. Ella es va triar el material i llavors... tatxaaaan! Una cistella més!


24 de jul. 2013

Amazing Moments 13: Juny

El mes de juny va ser molt intens quant a feina i això no va deixar massa lloc a l'esbarjo. I quan vas tan "de bòlit" a vegades no et recordes ni de fer fotos!
No he tingut massa temps de muntar els meus AM  perquè també hi ha un munt de cosetes que vull fer i que han anat sorgint al llarg d'aquest mes. Malgrat vaig fer anys, no crec que el meu treball sigui dels més remarcables aquesta vegada. A veure què us sembla...








21 de jul. 2013

Part de mi

Fa unes setmanes vaig trobar aquesta foto entre les "descartades" dels meus AM. La vaig voler recuperar perquè penso que és força la meva essència quan tinc un moment per relaxar-me i intentar meditar. Volia fer alguna cosa tipus art journaling, free-style... no sabria com qualificar-ho, però em va sortir així.
Vaig emprar paper d'aquarel·la, glimmer mists de dylusions i Tattered Angels, gesso, restes de cartolines en les que havia troquelat formes vàries un dia que m'havien deixat una big-shot... fins i tot un trosset de roba tenyit amb glimmer que em va sobrar d'un taller fa un parell d'anys...
M'agrada molt com va quedar. I sense pensar-ho... amb els colors de Palamós, el meu poble (i el lloc on vaig fer la foto ;) ). Malgrat no hi visc, el porto tan dins que el sento part de mi.












2 de jul. 2013

Va de concurs...

Enllaç a un lloc on podeu comprar washi tapes xulíssims... i a més en sortegen!!
www.lamardewashitapes.es

Que hi hagi sort si participeu... Muack!