Aquest blog l'he començat amb il·lusió per anar mostrant les petites coses que vaig creant a les meves estonetes de scrapbooking i, darrerament, les de trapillo, mitja i ganxet. Les cares dels qui apareguin a les fotos les pixelaré per preservar-ne la intimitat a menys que tingui autorització per penjar les fotos. Disculpeu-me però és el meu primer blog, amb tota la il·lusió i la ignorància de les primeres coses...
Si em vols deixar el teu comentari, em faràs feliç i m'ajudaràs a millorar.


28 de jul. 2014

Ai! El meu Smash!

Ostres, amb tanta fal·lera de fer mitja, he deixat l'scrap una mica arraconat. Com que quan començo una cosa no la deixo fins que l'acabo, doncs he "empalmat" 2 jerseis i la cistelleta de trapillo i no havia fet res de scrap. Però avui he començat a recuperar i anar-me posant al dia. Tinc diversos projectes al cap, i al mes d'agost he de combinar scrap, posada al dia pedagògica i potser mitja per alguna peça d'hivern... no sé, ja veurem què va sorgint.
De moment, aquí us deixo scrapejada la meva visita a Interquilt'14 a Girona. La veritat és que com que va coincidir a les mateixes dates que la Creativa a Barcelona, a Girona hi havia molt poca cosa. Espero que Scrapmaniàtics sigui tot un èxit d'expositors per poder comprar coses xules com l'any passat.

Primer, la pàgina en blanc...
Només he treballat la pàgina de l'esquerra.
I aquest és el resultat!
Vaig fer-hi una gran butxaca per guardar la invitació i les dates les vaig retallar del plànol de la fira. Senzill però m'agrada!

Va ser una sortida molt agradable i amb l'Olga ens ho vam passar molt bé!

Trapillo pedagògic

Preparant l'arribada d'un nou curs? doncs si. Com que sembla que em tocarà portar un nivell que fins ara no havia "tastat", em vaig preparant. De moment la meva idea és fer-los fer cadeneta de trapillo per anar treballant tot el moviment de canell per anar més fluïds en la lletra manuscrita. A veure si sortirà bé i la mainada s'engresca... 
De moment he fet una cistella i un pot per guardar-hi el trapillo i les agulles de teixir-lo. Ha quedat així de xulo!




Teixint amb amor...

Doncs sí, un cop acabat el meu jersei, em vaig oferir per fer-ne un  per a en Josep Maria. Li va semblar bé la idea i, anar fent el que explicava la revista de Lanas Katia, va sortir això:
Com que no ha fet fresqueta, no l'ha pogut estrenar, però fa una patxoca...


10 de jul. 2014

Gràcies!!

Avui vull fer una entrada que amb tot el remenament del final de curs m'havia passat per alt. És una entrada d'agraïment. No us ensenyaré un treball fet per mi, sino per a mi. 
Com que fins ara havia fet una feina dins de l'equip directiu del centre i "m'he jubilat" del càrrec aquest juny, m'han fet aquest regal, malgrat no deixo La Benaula. És una petita llibreta de notes feta per companyes de la meva escola i amb una dedicatòria exquisita!! M'encanta, de veritat. L'estic emprant per anotar-hi les idees que em van venint al cap de cara al nou curs. En tocar-la i mirar-la en rebo tot el vostre afecte, de totes plegades. Moltíssimes gràcies altre cop!! 




8 de jul. 2014

Reciclant el cabasset

Aquests dies d'estiu ve molt de gust substituïr la bossa habitual per un cabàs. Jo en tinc un que ja és el tercer estiu que "circula". En general està molt bé: ni massa gros ni massa petit, i amb uns aplics de ganxet que ja portava quan el vaig comprar. Té una mena de solapa que amb l'ús s'ha anat desfent.





Es veia deixat però com que la resta està prou bé, no volia arraconar el meu cabasset! I ahir em vaig inspirar: Tinc a casa un fil de cotó negre que vaig pensar que seria ideal per "restaurar" el cabàs. I dit i fet! Vaig entrar a Youtube i vaig trobar un tutorial. Us el voldria enllaçar però he estat incapaç de trobar-lo. De totes maneres n'hi ha molts de diferents que us poden anar bé.

Com que els aplics de ganxet del meu cabàs són negres, doncs vaig decidir que les flors també ho serien. Vaig reviure temps de quan era petita i fèiem ganxet a l'escola, tot i que de flors no n'havia fet mai. M'hi vaig posar, i va sortir això.



Un cop aplicades a sobre de la part malmesa... ja tinc cabàs nou!







Íngrid

Durant aquest curs a l'escola hem tingut l'ajuda inestimable d'una noia que ha descobert que li agrada el món de l'ensenyament. Ella ha estat sempre disponible quan li hem demanat ajuda per fer sortides, festes i el que fes falta. Per encàrrec del claustre, li he fet aquest mini. Al ser una persona jove i molt alegre, el toc desenfadat que li aporten els colors alegres, les enganxines 3D i el fet de ser una mica desestructurat amb butxaques, desplegables, acetat i diferents mides a les pàgines crec que li va donar l'aire que jo buscava.  
L'he deixat en blanc perquè ella hi pugui posar les  seves fotos personals preferides.
Moltíssimes gràcies altre cop, Íngrid!!!




























7 de jul. 2014

Un altre premi!!

Aquest m'ha fet molta il·lusió, doncs s'atorga als blogs que es consideren amics. Implica:
1. Enllaçar el blog de qui el rep al de la creadora del premi: http://mimami-chic.blogspot.com.es/2014/02/premio-al-mejor-blog-amigo.html

2. Respondre a la pregunta: Què és per a tu l'amistat?
Doncs per mi l'amistat és un sentiment que t'uneix a una persona amb la qual saps que pots comptar sempre que la necessitis i que ella pot comptar amb tu. És aquella sensació cap a una persona que fa que, encara que faci molt temps que no us veieu o ni tan sols parleu, sempre que us retrobeu sembla que us hàgiu vist el dia anterior.

3. Cal atorgar el premi a 10 blogs que considerem amics. Jo no he arribat a 10, però els que sento més a prop són:

http://instantschoisiscrap.blogspot.com.es/ (Dory, el sentimiento es mútuo!)
http://nuria-elmeuraco.blogspot.com.es/ (la terra tira!)
http://lavidaenscrap.blogspot.com.es/ (Shei, sempre trobes un momentet per a les meves entrades. Gràcies!)
http://bertaipolete.blogspot.com/ (per la teva sensibilitat i la teva elegància exquisita fent scrap. I per promocionar la meva terra, el Baix Empordà!!)

Fins ben aviat!